​Mollerup Mølle

​Luneborg

​Skive

​Fyringsolie i høj kvalitet til dit oliefyr

Leder du efter en leverandør af fyringsolie? Hos Mollerup Mølle A/S forhandler vi kvalitetsolieprodukter fra Q8, herunder olie til oliefyr. 

Mange af vores kunder er privatkunder i landområderne omkring blandt andet Skive, Nykøbing Mors, Luneborg og resten af Nordjylland og Midtjylland.

Læs også om træpiller her!

Kvalitetsolie fra Q8 og sikker opfyldning

Vi har to biler, der leverer fyringsolie til vores kunder hver dag. Der er tale om kvalitetsolie fra Q8, og vi sikrer naturligvis, at olien bliver leveret sikkert i tanken. 

Vi har hurtig levering, når tanken skal fyldes op, så du ikke risikere at løbe tør. Du skal blot lægge en bestilling, og så sørger vi for resten lige fra køb til opfyldning.

Hvad koster fyringsolie?

Vores priser for fyringsolie afhænger blandt andet af de aktuelle oliepriser ligesom hos andre leverandører. Vi lægger vægt på, at vi skal tilbyde en konkurrencedygtig pris. Derfor kan du altid forvente billig olie til dit oliefyr.

Få et uforpligtende tilbud på olie til oliefyret

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få en leveringsaftale med os, eller hvis du blot vil lave en enkelt bestilling. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på salg og levering af olie efter den aktuelle dagspris. 

Du kan ringe på telefon 97 74 43 11 for at lave en aftale eller en bestilling. Du kan også skrive til e-mail mm@mollerup.dk.​

Seneste nyt​

Majsdemoer efterår 2023
Mollerup Mølle arrangerer i samarbejde med en række samarbejdspartnere flere majsdemoer her i efteråret. Du får muligheden for at se hvordan de forskellige sorter har udviklet sig, og får gode råd til næste års avl. Læs mere via linket
Læs hele nyheden
Mollerup Mølle inviterer til Majsdemo
Fredag den 15/9 inviterer Mollerup Mølle i samarbejde med flere andre firmaer til majsdemo, hos Jesper og Jens Martin Villadsen, Foldagervej 6, 7900 Nykøbing M. Dagen arrangeres i samarbejde med: KWS, Limagrain, Nordic Seed, Syngenta og Fjordland
Læs hele nyheden

Se alle vores nyheder - Klik her

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores mange produkter såsom foder, gødning, korn eller olieprodukter, så er du altid velkommen til at sende os en e-mail ved at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Mollerup Mølle A/S

Møllervang 1, 7900 Nykøbing M

​CVR: 51658817

Kontakt os

☎ Tlf.: 97 74 43 11

✉ E-mail: mm@mollerup.dk

Følg os

Find os

Mollerup Mølle A/S
Østervang 51
7900 Nykøbing M

​Thissinghus Købmandsgård

​Thissingvej 40

7970 Redsted

​Luneborg Foder​

Luneborgvej 306

9382 Tylstrup

Mollerup Mølle A/S - Skive

​Strandvejen 6-8

7800 Skive