​Mollerup Mølle

​Luneborg

​Skive

Såsæd såsom hvede, byg, majs og raps - udsæd forår 2023

Leder du efter såsæd i høj kvalitet? Hos Mollerup Mølle A/S har vi specialiseret os i udsæd som for eksempel hvede, byg, majs og raps i høj kvalitet. Vi leverer til landmænd i Midtjylland, samt resten af Jylland og Fyn fra vores lager i Nordjylland.​

​Udviklet af førende forædlere og fremavlere

Vi er områdets førende såsædsproducent, og derfor kan du altid forvente kvalitetssæd fra de rigtige sorter og til de rette formål.

Vi har et løbende samarbejde med førende forædlere og dygtige fremavlere, så vi hele tiden er på forkant med de nyeste sorter. Målet er naturligvis at sikre et højt udbytte med den mindst mulige indsats. Det fremgår af vores foldere, hvordan de enkelte sorter har klaret sig i landsforsøgene.

Hvert år kan vi tilbyde et bredt udvalg til dig som landmand, og det kan vi også i år. Vi er altid klar til at levere de helt rigtige sorter til netop din mark.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på såsæd

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores priser for blandt andet hvede, byg, majs og raps, og vi svarer gerne på spørgsmål. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede såsæd.

Du kan ringe på telefon 97 74 43 11 for at få mere information om vores udsæd, eller du skrive til e-mail mm@mollerup.dk, og her kan du vedhæfte din bestilling.

Til foråret 2023 tilbyder vi følgende typer såsæd

Vårbyg

Sommerbyg

  • Rødhette
  • Dueholm

Blandet vårbyg og gødning

Havre

​Vårhvede

Ærter

Hestebønner

Vårraps

  • Logonda​

​Græsfrø

Se vort udvalg i græsfrø fra DLF her

og fra Agrowgrass her

Se vores katalog over økologiske græsfrø her

Seneste nyt​

Vejsalt
Det er ved at være koldt, og derfor snart ved tiden hvor der skal saltes på veje og fortove. Se vores priser på vejsalt ved at klikke her
Læs hele nyheden
Mollerup Mølle sender båd med 13.500 tons hvede til Spanien
I sidste uge sendte Mollerup Mølle en skibsladning hvede af sted mod Spanien. Det var en stor opgave som blev løst rigtigt godt, og vi fik sendt rigtigt gode varer af sted.
Læs hele nyheden

Se alle vores nyheder - Klik her

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores mange produkter såsom foder, gødning, korn eller olieprodukter, så er du altid velkommen til at sende os en e-mail ved at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Mollerup Mølle A/S

Møllervang 1, 7900 Nykøbing M

​CVR: 51658817

Kontakt os

☎ Tlf.: 97 74 43 11

✉ E-mail: mm@mollerup.dk

Følg os

Find os

Mollerup Mølle A/S
Østervang 51
7900 Nykøbing M

​Thissinghus Købmandsgård

​Thissingvej 40

7970 Redsted

​Luneborg Foder​

Luneborgvej 306

9382 Tylstrup

Mollerup Mølle A/S - Skive

​Strandvejen 6-8

7800 Skive